2011. július 21., csütörtök

Apple iPod Video 30 GB-os MP3 lejátszó (5. generáció) fekete OVP

Apple iPod Video 30 GB-os MP3 lejátszó (5. generáció) fekete OVP:
Eladjuk az iPod 5G 30 GB a csomagolás

Az iPod forradalom folytatódik. Először is, voltak dalok. Majd fotókat és podcastokat. Most meg lehet nézni a videókat, és a iPod-ot a média teljesen új módon. Csak a tipikus iPod. Az új iPod zene a szemét. A rendkívül vékony és könnyű modell 30 GB-os



Most még jobb
Taps az új hit az egész világon népszerű iPod zenelejátszó. Az új iPod 30 GB és 60 GB-os modell akár 15.000 dal és az album művészet színes garancia egy igazán különleges zenei élményt. Ez nem újdonság, ha megy az egész iPod. A Sting: Most már láthatja a zenét is. Az új iPod már támogatja az MPEG-4 és H.264 videó, és egy nagyvonalú színes kijelző (6,35 cm), így élvezheti akár 150 órányi videó. És ne felejtsük el továbbá az ön képei: akár 25.000 pillanatfelvételek található az új iPod.

Kicsi, de erős
Az egyik előnye az új iPod az akkumulátor élettartama akár 20 órán keresztül. Ez öt óra több, mint korábban. Ő is egy nagyobb kép, és ma már a klasszikus fekete. De az igazán figyelemre méltó, kompakt formában az új 30 GB-os iPod, ami kevesebb, mint 1,5 cm vastag. Ő 45%-kal kisebb, mint az eredeti iPod. Még az új 60 GB-os modell 10%-kal vékonyabb, mint a 20 GB-os modell a negyedik generáció. További jellemzője a kis méret? Ez úgy hangzik, mint egy iPod tovább.

Nincs több hely problémák
Most vegye be a zenei gyűjteményét, és még mindig van hely szinte minden mást. Élvezze a hangoskönyvek. Revel a diavetítések zenével nyaralni emlékeit. Vessen egy pillantást a video podcastok és zenei videók. Ellenőrizze dátumot a naptárban, vagy keressen egy e-mail címét. Akár azt is megtudni az időt más városokban, a képzés a legjobb idő, hogy tartsa a stopper.
Ár: 125 EUR