2011. november 15., kedd

Tresszelt haj 65 cm 100 gr 12-világos barna - Jelenlegi ára: 26 000 Ft

A HAJAK PRÉMIUM MINŐSÉGŰ INDIAI REMY TRESSZELT HAJAK HAJFELVARRÁSHOZ 
AZ AUKCIÓ TÁRGYA:
65 CM HOSSZÚ
100 GRAMM SÚLYÚ
12-VILÁGOS BARNA SZÍN
(38 FÉLE SZíNBEN RENDELHETŐ)
EGYENES TEXTÚRÁJÚ
(TÖBBFÉLE RENDELHETŐ)
MEGRENDELÉSRE ÉRKEZNEK KÜLFÖLDRŐL. ELŐREUTALÁS UTÁN RENDELEK CSAK HAJAT!
HETENTE ÉRKEZIK MEGRENDELÉS, EZÉRT MAXIMUM EGY HETET KELL MAJD VÁRNOD!
KIVÉTEL, HA ELAKAD A CSOMAG, DE EMIATT NEM KAPHATÓK SEM NEGATÍV , SEM SEMLEGES ÉRTÉKELÉST, MERT EZ NEM A ÉN HIBÁM MIATT VAN!
HA MÁR MÁSNAPRA SZERETNÉL MAGADNAK HAJAT AKKOR ÉRDEMES SZÉTNÉZNI A KÉSZLETEN LÉVŐ AUKCIÓK KÖZÖTT, MERT AZOKAT FIZETÉS UTÁN AZONNAL TUDOM KÜLDENI!
A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN, DE CSAK ELŐREUTALÁS ESETÉN!
HA UTÁNVÉTEL KÉRED +2000 FT LES START PLUSZ CSOMAGKÉNT MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁSSAL!
A HAJAK KIVÁLÓ MINŐSÉGŰEK, AZ ÁRÚ HIBÁTLAN, HA BÁRMIT TESZEL VELE, AZÉRT MÁR TE VÁLLALOD A FELELŐSÉGET.
A TERMÉK FELHASZNÁLÁSÉRT , VALAMINT A TERMÉKEN VÉGZETT MŰVELETEKÉRT NEM VÁLLALOK FELELŐSÉGET!
HIGIÉNIAI OKOKBÓL A HAJAT NEM ÁLL MÓDÓNBAN KICSERÉLNI VAGY VISSZAVÁSÁROLNI, KIVÉTEL, HA NEM AZT A HAJAT KAPTAD MEG AMIT KÉRTÉL!
AZ EMBERI HAJRA NINCS JÓTÁLLÁS!
REKLAMÁCIÓNAK HELYE NINCS, MERT MEGFELELŐ TÁJÉKOZTATÁST ADOK A HAJJAL KAPCSOLATOSAN!
SZEMÉLYES TAPASZTALATOM ALAPJÁN IS JAVASLOM A HAJAKAT!
PROBLÉMA NINCS VELE, CSAK ANNYI, MINT EGYÉB PÓTHAJJAL!
KÜLSŐ BEAVATKOZÁSOK SORÁN KELETKEZETT KÁROSODÁSÉRT NEM VÁLLALOK GARANCIÁT ÉS FELELŐSÉGET, HAJAT NEM VÁSÁROLOK VISSZA ÉS NEM IS CSERÉLEK!
HA HÁROM NAPIG NEM JELENTKEZEL NEGATíV ÉRTÉKELÉST FOGOK ADNI!
CSAK AKKOR VÁSÁROLJ, HA ELFOGADOD A FELTÉTELEKET!
A Hajfelvarrás
A hajfelvarrás a hajhosszabbítás „ ősi” formája.  Hajfelvarrás esetén a saját haj befonásra kerül oly módon, hogy a saját haj között legyen a fonat, mely parkettafonásként készül. Erre a fonatra kerül a póthaj felvarrása.
A felvarrás által az öltések ugyan nem láthatók, de a fonat kinyomja kissé a fedő hajat, és ezért látható a kitüremkedés, de kis praktivával eltüntethető.
Tájékoztató a Prémium minőségű indiai hajakról
Közkedvelt, és elérhető ára van, továbbá minden híreszteléssel ellentétben rengeteg ember boldogan viseli nem csak a világ másik felén, hanem Magyarországon is. Az indiai hajak árfekvése a legdrágább európai és a legolcsóbb ázsiai (kínai) hajak között helyezkedik el. Indiában vallási okokból is (házasságkötéskor) meg kell tenni, hogy nők milliói vágassák le a hajukat, ezért kézenfekvő eladni. Az indiai haj világszerte elismert! Az indiai hajak azért sokkal olcsóbbak, mert ellentétben az európai hajakkal, rengeteg van belőlük.  A forgalmazott hajak kizárólag 100% I. osztályú valódi Remy, azaz szálirányos indiai hajak. Ezt azért fontos kiemelni, mert ezek a hajak nem kócolódnak, nem gubancosodnak és könnyen kezelhetők. Fontos hangsúlyozni, hogy sajnos sokan árulnak megtévesztően remy hajakat, melyek valójában sok esetben nem azok, a remy hajak ugyanis nem ugranak föl, nem kezdenek el gubancolódni és élettartamuk is hosszabb.  Legjobban az európai hajra hasonlít. A hajak előre színre festett, feldolgozott hajak. Ezekkel már semmi teendő nincs, csak fel kell helyezni őket. Nem kell költeni a feldolgozásukra.  Gyönyörű, puha, selymes és töredezés mentes hajak, a legszebb hajak, melyek a piacon elérhetők.  Csak a remy hajak a minőségi hajak!!!!!
Mi is az a remy haj és miért fontos, hogy ilyen hajat válasszunk hajhosszabbításhoz?
Az indiai asszonyok a hagyomány szerint "feláldozzák" a befont hajukat házasságkötéskor, mondván, hogy egy új életszakasz kezdődik. Ezeknek a hajaknak a pikkelyrétege ép, sértetlen és egészséges, hiszen az indiai asszonyok ritkán kezelik kémiai szerekkel a hajukat. A fonás következtében a hajszálak a copfban egy irányban fekszenek, valamint a hajtincsek színük és erősségük szerint csoportosítva vannak. Ez a haj a legkiválóbb, legegészségesebb és legalkalmasabbak a hajhosszabbításhoz, hajdúsításhoz. A remy rendszer garantálja a hajápolást, mely respektálja a kutikula természetes irányát és védi a hajat. A remy haj kutikulája helyes irányban lefelé irányul és ezáltal a haj nem kócolódik, nem csomósodik, könnyen kezelhető. Aki ezt a típusú hajat választja, az sok kellemetlenségtől kíméli meg magát.
Vásárlás után minden kedves vásárlónak küldök on-line használati és kezelés útmutatót a megvásárolt hajaról! Ezt kérem majd figyelembe venni a haj kezelésekor és semmi probléma nem lesz !  
KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZTÉL!
HA BÁRMILYEN HAJHOSSZABBÍTÁSI KÉRDÉSED VAN, VAGY OLYAN TERMÉKET SZERETNÉL, AMI NINCS AZ AUKCIÓK KÖZÖTT, ÍRJ BÁTRAN! MINDENBEN SEGÍTSÉGEDRE VAGYOK!



Jelenlegi ára: 26 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 23:59
. Tresszelt haj 65 cm 100 gr 12-világos barna - Jelenlegi ára: 26 000 Ft